Wonderful warm up hearthy vegetarian soup
Ingredients:
2 cups boiled red kidney beans
1 red tomato
1 big onion
3 sticks of celery
1 head curly lettuce
1 red tomato
1 big onion
3 sticks of celery
1 head curly lettuce
Stir fry the tomato, onion and celery in 3 Tbspoon olive oil for about 2 minutes, add in the beans, the chopped up curly lettuce, 1 cube veggie stock and 1 litre boiling water.
Let cook for 20 minutes and serve with some freshly cut chives and / or parsley.
Let cook for 20 minutes and serve with some freshly cut chives and / or parsley.
ESPAÑOL
Maravilloso puchero vegetariano
Ingredientes
2 tazas de alubias pintas hervidas
1 tomate bien rojo
1 cebolla grande
3 palos de apio
1 scarola
1 pastilla de caldo
Cebollino y/o perejil
1 tomate bien rojo
1 cebolla grande
3 palos de apio
1 scarola
1 pastilla de caldo
Cebollino y/o perejil
Salteas el tomate con la cebolla y el apio durante 2 minutos, añade las alubias y la escarola con una pastilla de caldo y un litro de agua hirviendo.
Deja cocer durante 20 minutos y sirve con perejil y / o cebollino encima.
Deja cocer durante 20 minutos y sirve con perejil y / o cebollino encima.
No hay comentarios:
Publicar un comentario